1.
Spanguoles nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu. Galima vandenyje palaikyti, kol ruošiamas paštetas.
2.
Svogūną ir česnaką stambiai supjaustyti.
3.
Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus, ant nedidelės kaitros svogūną ir česnaką kepti, kol suminkštės. Sudėti vištienos kepenėles, berti druskos, pipirų, muskato ir kepti, kol kepenėlės bus iškepę.
4.
Kepenėles su svogūnais sudėti į virtuvinį kombainą.
5.
Į tą pačią keptuvę pilti šviežiai išspaustas apelsino sultis, brendį, pakaitinti kelias minutes, supilti grietinėlę. Šiek tiek pakaitinti.
6.
Skystį supilti į kepenėlių masę ir viską sutrinti iki vientisos masės. Dėl gražesnės, vientisos konsistencijos masės galima dar pertrinti per sietelį (to nedariau).
7.
Spanguoles nusausinti, šiek tiek pasmulkinti. Įmaišyti į sutrintą paštetą.
8.
Sudėti į indelius ir palikti šaldytuve šiek tiek sustingti.