Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | maltos kalakutienos (naudojau blauzdelių mėsą, tinka kita malta mėsa) | |
120 gramų | rikotos sūrio | |
120 gramų | panko džiūvėsėlių (arba kitų džiūvėsėlių) | |
110 mililitrų | pieno | |
1 vienetas | kiaušinių | |
60 gramų | parmezano sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo) | |
40 gramų | saulėje džiovintų pomidorų | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
1 sauja | petražolių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | prieskonių (mėgstamų) | |
Padažui: | ||
300 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
100 gramų | parmezano sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo) | |
2 skiltelės | česnako | |
4 šaukštai | sviesto | |
pagal skonį | druskos |