Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | vištienos krūtinėlės |
250 mililitrų | sultinio |
150 mililitrų | grietinėlės (naudojau 35%, bet tinka ir liesesnė) |
50 mililitrų | balto sauso vyno (arba sultinio) |
50 gramų | kietojo sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Reserve) |
50 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue) |
4 šaukštai | miltų (nebūtina, žr. patarimus) |
1 žiupsnelis | svogūnų |
4 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (arba raudonėlio ar provanso žolelių) |
1.5 šaukštelio | garstyčių (naudojau Dijon) |
1 saujelė | petražolių |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
20 gramų | sviesto |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
šiek tiek | prieskonių vištienai |