Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
kepiau pagal šį receptą visą vištą-laaabai skanu tikrai, o ypač su orkaitėje keptom bulvėm.Net vyrui patiko, kuris nemėgsta sladžių ar saldžiarūgsčių patieklaų pvz kinuose :) o čia kažkaip net nesijautė to sladumo, gal dėl majonezo.liuks žodžiu ir kaip paprasta!
ATSAKYTI