1.
Miltus sumaišyti su druska. Sudėti šaltą, kubeliais pjaustytą sviestą ir pirštais trinti tol, kol susidaryt smulkūs trupiniai. Viduryje padaryti duobutę, pilti vandens, įmušti kiaušinius. Išminkyti lygią, vientisą tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą mažiausiai 30 minučių.
2.
Įdarui vištieną supjaustyti mažais kubeliais (kuo mažesni, tuo geriau) ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius ir įmaišykite į mėsą.
4.
Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūną susmulkinkite ir daržoves trumpai patroškinkite keptuvėje su aliejumi. Sutrinkite iki kreminės masės ir sumaišykite su vištiena. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
5.
Išplakite kiaušinių baltymus ir įmaišykite į masę.
6.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, supjaustykite kvadratais. Ant vieno tešlos kvadrato dėti įdarą, tešlą užlenkti taip, kad apgaubtų įdarą ir išeitų trikampis, gerai suspausti. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
7.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min, kol pyragėliai taps auksinės spalvos.