Karamelizuokite svogūnus. Žiedais supjaustytus svogūnus sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol pagels ir suminkštės. Tuomet sudėkite cukrų, supilkite balzaminį actą ir ,maišydami, kepkite ant silpnos ugnies, kol actas sutirštės ir virs švelniai karameliniu. Išimkite svogūnus iš keptuvės.
Cukiniją supjaustykite riekelėmis ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais (apie 3 -4 minutes, kol švelniai pagels).
Apkeptą cukiniją sumaišykite su karamelizuotais svogūnais.
Išvalytą žuvį paskaninkite druska ir pipirais. Įdarykite žolelėmis ir citrinos riekelėmis. Užsekite mediniais pagaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų su gabalėliu sviesto ir sudėkite žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 7 min. ant nedidelės unies, kol gražiai apskrus. Palaikykite uždengus apie 5 min.
Patiekite su karamelizuotais svogūnais, cukinija.