Iš 2 kiaušinių, druskos, miltų ir piеno užmaišyti tešlą. Lietinius iškepti su 50 g sviesto.
Varškę sutrinti su grietine, 50 g miltinio cukraus, 2 kiaušinių tryniais ir razinomis. 2 kiaušinių baltymus ir truputį druskos suplakti ir atsargiai įmaišyti į paruoštą įdarą.
Lietinius aptepti varškės mase, susukti ir perpjauti pusiau. Kepimo formą ištepti 20 g sviesto, apibarstyti džiūvėsėliais ir sudėti įdarytus lietinius.
Grietinėlę išmaišyti su kiaušiniu ir 10 g miltinio cukraus. Plakiniu užpilti lietinius. Formą su lietiniais pašauti į orkaitę ir kepti, kol plakinys sustandės.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)