Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg virtos veršienos
1 l veršienos sultinio
1,5 šaukšto želatinos
100 g grietinėlės
druskos
pipirų
3-4 ridikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu.
Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą).
Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais. Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val.
Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais, marinuotais agurkais.
Tinka majonezo padažas.