Trynius išplakti su paprastu cukrumi bei vaniliniu iki putų, plakant įpilti vanilės esenciją, šiltą vandenį, aliejų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir, palaipsniui plakant, berti.
Baltymus išplati iki standžių putų, su mediniu šaukštu sudėti į masę ir atsargiai išmaišyti.
Tešlą padalinti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos. Skardą, skirtą tortams, išklokite kepimo popieriumi. Į skardos vidurį dėkite du šviesios masės šaukštus, o ant viršaus tamsios ir nemaišykite. Taip išpilstykite visą tešlą, kad gautųsi dryžiukais.
Kepkite 50 minučių. Ragaukite iškeptą ir atvėsusį pyragą.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)