1.
Paruoškite tešlą. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Suberkite kubeliais supjaustytą šaltą „Naturli VEGAN BLOCK“ ir pirštais trinkite, kol susidarys lipnūs trupiniai.
2.
Sudėkite augalinę grietinės alternatyvą ir išminkykite minkštą, šiek tiek lipnią tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30-60 min. palaikykite šaldytuve.
3.
Kol tešla vėsta, paruoškite įdarą. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir vis pamaišydami kepinkite, kol suminkštės. Suberkite labai smulkiai kapotas česnako skilteles ir pakepinkite apie minutę, kol paskleis malonų aromatą.
4.
Sudėkite sojų faršą. Kepkite, vis pamaišydami, apie 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį.
5.
Suformuokite. Tešlą padalinkite į maždaug 45 g svorio gabalėlius (gausite apie 17 tešlos gabalėlių). Kiekvieną iš gabalėlių dėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir iškočiokite apskritimą. Į jo centrą dėkite apie du šaukštus įdaro. Perlenkite, kraštus kruopščiai užspauskite ir užsukite.
6.
Suformuotus kibinus palaikykite šaldytuve apie 15-20 minučių.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-30 minučių.