1.
Sausainius sulaužome į nedidelius gabalėlius kaip tradiciniam tinginiui.
2.
Konservuotus ananasus gerai nuvarviname ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Beriame į dubenį su sausainiais.
3.
Varškę, minkštą kambario temperatūros sviestą, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų ir kokoso drožles dedame į dubenį. Rankiniu elektriniu trintuvu viską sutriname (kad nebesijaustų varškės grūdelių ir neliktų sviesto gabalėlių).
4.
Varškės kremą dedame ant sausainių ir konservuotų ananasų. Gerai išmaišome, kad viskas tolygiai pasidengtų kremu.
5.
Tinginio masę krečiame į norimą formą (mes naudojome pailgą skilikoninę, skirtą keksui kepti). Standžiai suspaudžiame, kad neliktų tarpų.
6.
Padedame į šaldytuvą nakčiai, kad tinginys sutvirtėtų.
7.
Patiekdami galima papuošti konservuotų ananasų gabalėliais ir pabarstyti kokoso drožlėmis.