1.
Tešlai išmaišome varškę (paprastą pertriname per smulkų sietelį, kad neliktų gumuliukų), aliejų, pieną, cukrų, druską.
2.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į varškės masę. Užminkome tešlą - ji turi būti nekieta. Tešlos ilgai neminkyti.
3.
Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir krakmolą. Jei naudojame paprastą varškę, pertriname ją per sietelį.
4.
Tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą, padaliname į 10 stačiakampių. Tada šaukšteliu ant kiekvieno stačiakampio trumpesnio krašto dedame varškės įdarą ir formuojame bandelę - sukame ritinėlį. Dedame "siūle" į apačią ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Truputį paspaudžiame bandeles ranka, kad būtų plokštesnės, nes, kai keps, dar pakils.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min arba kol parus.
6.
Iškepusias bandeles pabarstome cukraus pudra.