Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g varškės
200 g margarino
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis sodos
2 šaukštai grietinės
1 kiaušinis
cukrus paviršiaus apibarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.
Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišytą su soda.
Toliau viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.
Tešlą atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 9-10 cm diametro apvalius gabalėlius.
Vienoje lėkštelėje išplakame kiaušinį, o kitą įberiame cukraus.
Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų.
Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.
Dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame karštoje 220°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagelsta.