Orkaitę ikaitinti iki 180 laipsnių. Pirmam sluoksniui sviestą (kambario temperatūros), kiaušinius, cukrų išplakti, įmaišyti miltus (bet būtinai naudoti „Extra“ miltus) su soda (butinai soda, kad pyrago spalva būtų tamsesnė). Masę krėsti į riebalais pateptą skardą ir kepti apie 20-30 minučių.
Varškę, cukrų, kiaušinio trynius, sviestą (kambario temperatūros), vanilę išsukti (galima dar dėti razinų). Sukrėsti standžiai išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti. Krėsti ant iškepto pirmojo sluoksnio, pabarstyti pjaustytais rabarbarais (arba vietoje rabarbarų galima rupiai užtarkuoti obuolių) ir dar kepti apie 30-40 min. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)