Autorius apie receptą:
Kartais desertas gali būti ir toks, visai paprastas, bet ne prastas. Vaikystėje vaflius tepdavome uogiene ir būdavo pasakiškai skanu. Šiandien siūlau prisiminti vaikystės
Kartais desertas gali būti ir toks, visai paprastas, bet ne prastas. Vaikystėje vaflius tepdavome uogiene ir būdavo pasakiškai skanu. Šiandien siūlau prisiminti vaikystės vaflius, bet šiek tiek kitaip. Vafliai su rududu ir maskarponės pertepimu. Užtruksite apie 10 min + laikas lakštams sudrėkti.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
maskarponės sūrio
397 gramai
karamelizuoto kondensuoto pieno
(standartinė skardinė)
150 gramų
vaflių lakštų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną išplakame su maskarpone iki vientisos masės.
2.
Lakštus tepame karameline sūrio mase. Sluoksniuojame visus lakštus, kol baigsis jie ir sūrio masė.
3.
Paliekame šaldytuve per naktį pastovėti ir lakštams sudrėkti. Supjaustome gabalėliais.
4.
Aš puošiau tirpinto šokolado ornamentais ir pabarstukais.