1.
Vandenį sumaišyti su cukrumi ir sausomis mielėmis, palikti 10 - 15 minučių pastovėti. Po to įpilti aliejų, suberti druską ir persijotus miltus, ir užminkyti tešlą. Minkyti 6 - 7 minutes, ištepti tešlą aliejumi, padėti į dubenėlį, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje apie 45 - 50 minučių, kad iškiltų.
2.
Stalą pabarstyti miltais ir iš tešlos iškočioti maždaug 48x24 cm stačiakampį. Patepti picos padažu, uždėti smulkinto saliamio, kumpio, sūrio, suvynioti į vyniotinį ir supjaustyti į 12 vienodų dalių.
3.
Suktinukus sudėti į keksiukų kepimo formeles, pabarstytas miltais. Keksiukus dėti pjūviu į viršų ir apačią.
4.
Kepti 200 C laipsnių temeperatūroje apie 20 - 25 minutes.