Autorius apie receptą:
Labai minkšti ir purūs.
Labai minkšti ir purūs. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
400 gramų
miltų
250 mililitrų
pieno
(šilto)
1 šaukštas
cukraus
3 gramai
sausų mielių
1 žiupsnelis
druskos
Įdarui:
300 gramų
braškių
2 šaukštai
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai mieles ištirpinkite šiltame piene su cukrumi ir palikite 10 minučių, kad mielės suaktyvėtų. Į mielių masę suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį ir palikite kilti šiltoje vietoje apie 20 minučių.
Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apskritimus, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite. Išvirkite garų vonelėje.
4.
Perdėkite į lėkštę ir užpilkite braškių sultimis.