1.
Tešlai kambario temperatūros sviestą šaukštu sumaišyti su cukrumi ir kiaušiniu. Įmaišyti grietinę. Berti kepimo miltelius ir miltų. Suminkyti minkštą tešlą.
2.
Leisti tešlai pailsėti val. kambario temperatūroje. Dubenį su tešla uždengti plėvele.
3.
Įdarui buolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
4.
Pravirti kelias minutes su cukrumi ir cinamonu, kad išsiskirtų sultys, o obuoliai suminkštėtų.
5.
Nedideliame vandens kiekyje (50-70 ml) išmaišyti krakmolą ir įpilti į puodą su obuoliais. Viską išmaišyti, kelias minutes pakaitinti ir palikti atvėsti.
6.
Iškočioti tešlą 0.5 cm storio. Išspausti apskritimus. Ant vieno uždėti atvėsusį obuolių įdarą, uždengti kitu apskritumu ir prispausti šakute. Viršuje būtinai padaryti skylutę, kad susikaupę garai nuo įdaro nesuplėšytų sausainio. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7.
Paplakti kiaušinį. Aptepti sausainius kiaušinio plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
8.
Kepti 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.