Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vidutinio dydžio burokėliai
1 svogūnas
150 g rūkytų lašinukų
druskos
pipirų
aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius išverdame, atvėsiname, sutarkuojame.
Svogūną susmulkiname ir kepame su aliejumi.
Atpjauname 3 plonas juosteles lašinukų, jas suvyniojame, perrišame kiaulės odele ir kepame kartu su svogūnais.
Į keptuvę sudedame ir likusius smulkiai pjaustytus lašinukus.
Kai lašinukų vyniotiniai gerai apkepa, juos išimame iš keptuvės ir sudedame sutarkuotus burokėlius.
Kepame 15-20 min.
Į lėkštės vidurį dedame susuktus lašinukus, o aplink juos - po šaukštą burokėlių.
Valgome karštus.