Viščiuką supjaustyti į gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką apibarstyti druska ir pipirais. Nuluptą svogūną ir obuolį supjaustyti smulkiais kubeliais.
Sviestą ištirpinti gilioje keptuvėje ir 5 minutes pakepinti paukštienos gabaliukus. Suberti svogūnus bei obuolius ir minutę pakepinti kartu su vištiena. Užpilti vynu ir troškinti uždengtame puode.
Nuvalytą baltąjį poro dalį supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nuvarvinti sietelyje. Vynuoges pepjauti pusiau ir išskobti sėklas. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos vynuoges ir pori griežinėlius suberti į troškintuvą.
Į troškinimo sultis suberti nesmulkiai sukapotus grakinius riešutus ir sukrėsti grietinę, šiek tiek pavirinti, ir patiekti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)