Supjaustyti bulves ir žuvies filė vidutinio dydžio gabaliukais.
Susmulkinti svogūną, feta sūrį.
Įkaitini aliejų ir pakepinti svogūną.
Į puodą ar gilią keptuvę sudėti bulves, žuvį, svogūną, įmaišyti prieskonių ir užpilti vandeniu.
Kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 15 minučių nuo vandens užvirimo. Supilt grietinėlę ir kaitinti dar 10 minučių. Baigiant troškintis sudedame feta sūrio gabaliukus.
Su žuvimi ir bulvėmis labai tinka pomidorai. Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)