Triušiena su perlinėmis kruopomis ir moliūgų užpilu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Triušiena su perlinėmis kruopomis ir moliūgų užpilu
Triušiena su perlinėmis kruopomis ir moliūgų užpilu
Triušiena su perlinėmis kruopomis ir moliūgų užpilu
Triušiena su perlinėmis kruopomis ir moliūgų užpilu
Autorius apie receptą: Šiandien pietums gaminu triušieną. Triušio mėsa yra liesa ir didžioji dalis kalorijų yra iš baltymų ir labai mažai iš riebalų. Triušiena turi daug geležies, cinko, vario, Šiandien pietums gaminu triušieną. Triušio mėsa yra liesa ir didžioji dalis kalorijų yra iš baltymų ir labai mažai iš riebalų. Triušiena turi daug geležies, cinko, vario, fosforo ir seleno, taip pat vitamino niacino (B3), o vitamino B12 100 g triušienos yra net 3 kartus daugiau nei suaugusio žmogaus reikiama paros
norma. Tad į sveikatą!
(...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų triušienos
300 gramų sviestinio moliūgo
100 gramų perlinių kruopų
50 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
1 vienetas sultinio kubelių
pagal poreikį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasūdytame vandenyje išverdame perlines kruopas.
2.
Į puodą dedame vidutinio dydžio pjaustytą kubeliais triušieną, moliūgą, sultinio kubelį, smulkintą svogūną, morką, porą, česnako skilteles, pilame vandenį (tiek, kad apsemtų). Verdame, kol išvirs mėsa ir moliūgas.
3.
Išvirus mėsai, triušienos gabaliukus išimame, o visą kitą sutriname elektriniu trintuvu, tuomet įpilame grietinėlės, beriame krapus, bei paskaniname druska su pipirais, viską gerai permaišome.
4.
Patiekiant dedame kruopas, mėsą ir ant viršaus pilame užpilą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital