1.
Vištienos krūtinėles užpilti pienu (kad apsemtų) ir palikti pasimarinuoti porai valandų.
2.
Tada pieną nupilti, o krūtinėles supjaustyti juostelėmis ir apibarstyti trupučiu druskos ir mėgstamais prieskoniais. Aš paprastai čia naudoju Persilado prieskonius, jie jau iškart su druska, tad papildomai druskos nebededu.
3.
Džiūvėsėlius sumaišyti su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu. Kiekvieną vištienos gabalėlį apvolioti miltuose, tada - lengvai paplaktame kiaušinyje, o tada - džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje.
4.
Gabalėlius dedu į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apipurškiu aliejumi (nebūtina, bet man patinka, suteikia daugiau traškumo), šaunu į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepu apie 20-25 minutes, kol gabaliukai bus gražiai auksinės spalvos.