1.
Vandenį pašildykite, tuomet įpilkite aliejaus ir išmaišykite.
2.
Miltus suberkite į dubenį, supilkite vandenį su aliejumi, įberkite druskos ir minkykite bent 10 minučių iki kol tešla taps graži, elastinga ir minkšta. Palikite tešlą dubenyje šiek tiek pastovėti.
3.
Nedidelėmis juostelėmis supjaustykite kumpį, sūrį plonai supjaustykite arba sutarkuokite, pomidorus supjaustykite smulkiais gabaliukais. Sudėkite į dubenėlį, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
4.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite norimo dydžio apskritimą, dėkite paruošto įdaro ir užlenkite kitą tešlos pusę, užspauskite kraštus, papildomai kraštelius paspauskite šakute.
5.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite čeburekus iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus.