Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | bulvių (didelių, virtų) | |
150 gramų | fermentinio sūrio (naudojau su česnaku ir žolelėmis) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 vienetas | citrinų (reikės žievelės) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
šiek tiek | petražolių (smulkintų) | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | paprikos miltelių (apvoliojimui) | |
šiek tiek | maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui) | |
Padažui: | ||
300 gramų | grietinės | |
2 šaukštai | majonezo (naudojau naminį su krapais) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
2 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | krapų (šviežių) | |
šiek tiek | agurkų (tarkuoto) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų |