Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
430 gramų | bulvių | |
1 vienetas | cukinijų (jaunos neperaugusios, apie 140 g sutarkuotos ir nuspaustos masės) | |
2 vienetai | kiaušinių (mažų) | |
1 vienetas | svogūnų (apie 100 g) | |
90 gramų | mocarela sūrio (arba fermentinio, tarkuoto) | |
45 gramai | bulvių krakmolo (arba miltų, tik reikės daugiau) | |
3 skiltelės | česnako | |
1 sauja | petražolių (arba krapų, smulkintų, nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | prieskonių bulvėms | |
šiek tiek | aliejaus (keptuvei patepti) | |
Padažui: | ||
200 gramų | pievagrybių (nedidelių) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
70 gramų | sviesto | |
30 mililitrų | vandens | |
pagal skonį | petražolių (arba krapų, smulkintų, nebūtina) | |
pagal skonį | prieskonių | |
pagal skonį | šaltai rūkytos lašišos (patiekiant, nebūtinai) |