Autorius apie receptą:
Tiekite su trupinto pelėsinio sūrio, tabasko ir majonezo padažu bei traškiais salierais!
Tiekite su trupinto pelėsinio sūrio, tabasko ir majonezo padažu bei traškiais salierais!
Petras
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
vištų šlaunelių
2 vienetai
kiaušinių
2 saujos
džiūvėsėlių
1 sauja
miltų
1 šaukštas
krakmolo
2 žiupsneliai
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištų šlaunelių mėsą sumalame. Arba galima naudoti vištienos faršą.
2.
Vištieną sumaišome su 1 kiaušiniu, krakmolu, prieskoniais. Indą uždengiame ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve.
3.
Iš vištienos formuojame kąsnio dydžio gabalėlius, apvoliojame miltuose, plaktame kiaušinyje ir tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.