Vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Pasūdom truputi. Nedideliame indelyje sumaišome 3 šaukštus krakmolo ir 4 šaukštus vandens.Gilesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.Vištienos gabalėlius pamirkome krakmole (galima dar ir apvolioti sausame krakmole) ir kepame aliejuje. Kepimo trukmė priklauso nuo gabalėlio dydžio, apie 3–5 minutes.Kuomet iškepa visi gabalėliai, pasiruošiame padažą. Sumaišome šaukštą krakmolo ir šaukštą vandens. Didelėje keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, pilame pomidorų padažą, suberiame cukrų. Gerai išmaišome ir maišydami pilame ištirpintą krakmolą su vandeniu, pagardiname ryžiu actu. Pagal skonį galite dėti daugiau cukraus, acto ar įberti druskos.
Į padažą suberiame vištienos gabalėlius ir išmaišome , kad jie visi pasidengtų padažu. Patiekiame su ryžiais.
Skanaus
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)