Autorius apie receptą:
Niekada nemaniau, kad kepti avokadai gali būti tokie skanūs! Užkandis greitai paruošiamas, labai tinka su česnakiniu ar itais mėgstamais ryškesnio skonio padažais. Tinka
Niekada nemaniau, kad kepti avokadai gali būti tokie skanūs! Užkandis greitai paruošiamas, labai tinka su česnakiniu ar itais mėgstamais ryškesnio skonio padažais. Tinka valgyti vienas, su daržovių salotomis ar su bulvėmis!
(...daugiau)(...mažiau)
Rūta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai
avokadų
(tvirtesnių, nepernokusių)
16 riekių
šaltai rūkytos šoninės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadus perpjaukite perpus, išimkite kauliukus, nulupkite odelę. Kiekvieną avokado puselę supjaustykite į 4 dalis. Iš 2 avokadų iš viso turėsite 16 skiltelių.
2.
Kiekvieną avokado skiltelę apsukite plona šoninės riekele. Papildomai sūdyti nereikia, nes rūkyta mėsa jau bus pakankamai sūri.
3.
Skilteles išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 210 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių, kol šoninė apskrus.