Autorius apie receptą:
Pagaminami greitai, tik į tešlą berkite daugiau miltų, nes man kočiojant tešla buvo lipnoka, tai vis iš akies bėriau daugiau miltų. Be proto skanūs, saldumo čia netrūko ir
Pagaminami greitai, tik į tešlą berkite daugiau miltų, nes man kočiojant tešla buvo lipnoka, tai vis iš akies bėriau daugiau miltų. Be proto skanūs, saldumo čia netrūko ir tikrai užteko 2 šaukštų cukraus pudros. Mano žagarėliai tokie apsimetėliai labiau, nes aš jų neišnėriau per skylutes, bet jūs išnerkit, bus gražesni.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų
miltų
2 vienetai
kiaušinių
4 vienetai
kiaušinių trynių
15 gramų
sviesto
2 šaukštai
cukraus pudros
1 šaukštas
pieno
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į maišytuvą sudėkite visus ingredientus ir maišykite apie 3 minutes. Būtinai naudokite maišytuvą, rankomis tinkamai neišminkysite.
2.
Stalą pabarstykite miltais, tešlą iškočiokite labai plonai, supjaustykite juostelėmis.
3.
Į keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite žagarėlius iki auksinės spalvos.