Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
360 gramų | kvietinių miltų (naudojau “Ekstra”) | |
150 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
100 mililitrų | vandens | |
1 šaukštelis | druskos | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | paprikos (nuplautų) | |
0.5 vieneto | cukinijų (nuplautos) | |
0.5 vieneto | brokolių (perlieto verdančiu vandeniu) | |
10 vienetų | alyvuogių | |
1 sauja | žalumynų (rozmarinų, čiobrelių) | |
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | kedro riešutų | |
1 šaukštas | baltojo balzaminio acto | |
1 šaukštas | klevų sirupo (arba skysto medaus) | |
0.5 šaukšto | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |