Autorius apie receptą:
Šį kartą senovinis vaflių receptas, kurį paveldėjau iš savo močiutės. Šie vafliai trapūs, skanūs ir su nostalgija. Pamenu mano močiutė turėjo tokią senovinę vaflinę
Šį kartą senovinis vaflių receptas, kurį paveldėjau iš savo močiutės. Šie vafliai trapūs, skanūs ir su nostalgija. Pamenu mano močiutė turėjo tokią senovinę vaflinę ir, kai ją ištraukdavo į dienos šviesą, žinojau, kad tikrai bus skanu. Beje, jei norite dar traškesnių vaflių, papildomai galite įdėti šaukštą kukurūzų krakmolo.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
5 vienetai
kiaušinių
200 gramų
sviesto
200 gramų
cukraus
(kiekį reguliuokite pagal save)
150 gramų
miltų
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Tada išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Palaipsniui berkite miltus ir druską ir viską dar kartą išmaišykite.
3.
Įkaitinkite vaflinę ir ištepkite sviestu, į vidurį pilkite po samtį tešlos ir kepkite, kol apskrus. Išėmus greitai susukite.