Orkaitę įkaitiname iki 210°C temp. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, masė turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakavą, viską atsargiai sumaišyti. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiu cukrumi (t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešlą ir atsargiai sumaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilame I formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
Kremui suplakame msūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases. Biskvitą perpjauname išilgai. Vieną pusę sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedam į šaldytuvą 30 min.
Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame jį ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings. Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktų "Kinder Deliz" skanėsto – tik viskas ekologiška ir pigau.
Skanaus.