Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
šiek tiek | sirupo (nuo konservuotų kriaušių, sulaistymui) | |
Biskvitui: | ||
5 vienetai | kiaušinių | |
230 gramų | kvietinių miltų | |
200 gramų | cukraus | |
3.5 šaukšto | augalinio aliejaus | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
pagal skonį | vanilės ekstrakto | |
Kremui: | ||
1 skardinė | konservuotos kriaušės ( 820 gr didelės skardinės) | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 mililitrų | maskarponės sūrio | |
200 gramų | karamelizuoto kondensuoto pieno (0.5 skardinės, kambario temperatūros) | |
50 mililitrų | vandens (želatinai) | |
1.5 šaukšto | želatinos | |
Aptepimui: | ||
197 gramai | karamelizuoto kondensuoto pieno (0.5 skardinės, kambario temperatūros) | |
100 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
pagal skonį | žaliųjų citrinų sulčių |