Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos kalakutienos | |
100 gramų | džiūvėsėlių | |
100 gramų | sūrio (naudojau VILVI Memel Prussia 3 mėn, tarkuotą) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | maltos kalendros | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (galima naudoti šviežius lapelius) | |
1 šlakelis | žaliosios citrinos sultys | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | vištienos sultinio | |
150 gramų | rudųjų pievagrybių (arba baltų, kitų grybų) | |
100 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue) | |
70 mililitrų | grietinėlės | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | sviesto | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
1 šaukštelis | malto cinamono (dėjau kartu ir lazdelę) | |
pagal skonį | rozmarinų šakelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Papuošimui: | ||
pagal skonį | laiškinių česnakų |