Tinginys su marmeladiniais saldainiais

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tinginys su marmeladiniais saldainiais
Autorius apie receptą: Tai yra tradicinis estiškas desertas. Šį receptą sužinojau prieš keletą metų kaip tik gyvendama Taline. Beje, šiam tinginiui geriausiai naudoti necukruotus marmeladinius Tai yra tradicinis estiškas desertas. Šį receptą sužinojau prieš keletą metų kaip tik gyvendama Taline. Beje, šiam tinginiui geriausiai naudoti necukruotus marmeladinius saldainius, tačiau jei nerasite įsigyti tiks ir cukruoti. (...daugiau) Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
360 gramų sausainių (vanilinių, kvadratinių)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų saldainių (marmeladinių)
150 gramų sviesto
3 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupinti, marmeladinius saldainius supjaustyti smulkesniais gabalėliais.
2.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, tuomet po truputį supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Kai masė pradeda tirštėti, nukelti nuo kaitros ir suberti kakavos miltelius, gerai išmaišyti.
4.
Gautą mišinį supilti ant sausainių ir saldainių, vėl gerai išmaišyti.
5.
Mišinį dėti ant maistinės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuoti pailgą "dešrelę".
6.
Suvynioti ir palikti sustingti šaldytuve bent 3 valandas, o geriausiai visai nakčiai.
7.
Patiekti supjaustytus griežinėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital