Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Padažui: | ||
125 mililitrai | sojos padažo | |
65 mililitrai | vandens | |
50 gramų | rudojo cukraus | |
2 šaukštai | vandens (šalto) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | imbiero (šviežio, tarkuoto) | |
1 šaukštas | klevų sirupo | |
1 šaukštas | ryžių acto | |
1 šaukštas | sezamų aliejaus | |
1 šaukštas | kukurūzų krakmolo | |
Kukuliams: | ||
300 gramų | sojos faršo (naudojau „Naturli“ formuojamą) | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
1 šaukštelis | prieskoninių žolelių (džiovintų) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
1/4 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
Kepimui: | ||
3 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau augalinę sviesto alternatyvos „Vegan Block“) | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | ryžių (virtų) | |
pagal poreikį | sezamo sėklų | |
pagal poreikį | svogūnų laiškų |