Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 galva | žiedinių kopūstų | |
8 vienetai | tortilijų (naudojome "Santa Maria" su kukurūzų miltais) | |
200 gramų | raudongūžių kopūstų | |
50 gramų | prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" traškiai vištienai) | |
1 sauja | kalendros | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
1 šaukštas | vandens | |
0.5 šaukštelio | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
Garnyrui: | ||
230 gramų | salsa padažo (naudojome "Santa Maria") | |
100 mililitrų | konservuotų juodųjų pupelių | |
0.5 vieneto | raudonosios paprikos | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
Kepimui: | ||
1 šaukštas | aliejaus |