Šviežių burokėlių salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šviežių burokėlių salotos
Šviežių burokėlių salotos
Šviežių burokėlių salotos
Šviežių burokėlių salotos
Autorius apie receptą: Šių salotų didžiausia žvaigždė yra burokėlių spagetti. Patikėkite, koks gali būti ir yra skanus šviežias, nevirtas, tik šiek tiek pamarinuotas burokėlis. Man tai Šių salotų didžiausia žvaigždė yra burokėlių spagetti. Patikėkite, koks gali būti ir yra skanus šviežias, nevirtas, tik šiek tiek pamarinuotas burokėlis. Man tai didžiausias atradimas. Tiesa, burokėlį aš pjausčiau daržovių spiralizatoriumi, tai tokia lyg tarkutė, kuri daržoves supjausto spiralėmis. Šias salotas dabar bent savaitę norėsiu valgyti kasdien. Recepto šaltinis: „Tupperware“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai burokėlių
100 gramų gražgarsčių
100 gramų fetos sūrio
1 saujelė kedro riešutų
Marinatui:
2 vienetai svogūnų
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
50 mililitrų baltojo vyno acto
4 skiltelės česnako (smulkintų)
0.5 šaukštelio čili dribsnių
0.5 šaukštelio maltos kalendros (nebūtina)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius nulupame ir supjaustome spiralizatoriumi, kad išeitų burokėlių spiralės, tarsi spageti. Svogūnus perpjauname per puse.
2.
Aliejuje pakepiname per pusę perpjautas svogūnų galvas. Pakepiname, kad atiduotų visą savo skonį aliejui. Išimame svogūnus ir metame lauk. Sudedame smulkintą česnaką ir pakepiname, kol šis šiek tiek suminkštės.
3.
Ant burokėlių spageti pilame actą, aliejų su česnakais, beriame druskos, čili dribsnius, kalendrą. Gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti per naktį.
4.
Į lėkštę dedame burokėlių makaronus, ant viršaus gražgarstes, patrupiname fetos sūrį, pabarstome kedro riešutais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital