Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 morkų
šaukštelis cukraus,
100 gramų sviesto,
1 šaukštas kvietinių miltų,
1 stiklinė pieno,
Petražolių truputį
Druskos truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
kas dar nemeginote sio recepto rekomenduoju,labai skanu prie bet kokiu mesos gaminiu ar tai butu didelis ir riebus kepsnys ar padziuvusi vistiena visur grazu ir skanu
ATSAKYTI