Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Krabų lazdelės, 30 gramų
Ryžiai, virti, 100 gramų
Mango, 0.5 vieneto
Jūros dumblių lapai Nori, 1 vienetas
Petražolės, truputį
Prieskoniai, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti krabų lazdeles ir mango juostelėmis. Ant stalo ištiesti specialų bambukinį padėklą suši sukimui, ant jo uždėti celofaninę plėvelę ar popierių kepimui. Vientisu sluoksniu ant lapo iššlyginti virtus ryžius ir uždengti jūros dumblių lapu. Ant vieno lapo krašto uždėti mango ir krabų lazdelių ir apibarstyti petražolėmis. Bambukinio padėklo pagalba susukite viską ritiniu. Nuimkite celofaninę plėvelę. Suši apvoliokite prieskoniuose ir supjaustykite 3 cm. pločio griežinėliais. Suši valgomas su sojos padažu (į jį pamirkant) ir vasabi japoniškais krienais.