Ryžius matuokite stiklinėmis. 1 stiklinė ryžių - 1,5 stiklinė vandens.
Ryžius nuplaukite ir palikite nusivarvėti.
Po to ryžius užpilkite vandeniu ir kai užvirs, virkite apie 8 minutes. Po to ugnį sumažinkite iki mažiausios ir virkite dar 8 minutes. Ryžius visą laiką maišykite, nes jie prisvils!!Po to uždengus palikite 10 minučių.
Išvirusius ryžius palikite, kad atvėstų.
Kai visiškai atvės, ryžius išmaišykite su actu, druska ir cukrumi.
Nori lapus ištepkite ryžiais, dėkite lašišos, agurko, morkos (pjaustytų juostelėmis) ir susukite.
Kaip sukti ir dėlioti produktus yra daug video internete :)
Supjaustykite griežinėliais ir valgykite pamirkę sojos padaže (sumaišytame su wasabi krienais).
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)