Sūrio sausainiai su migdolais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Sūrio sausainiai su migdolais
Autorius apie receptą: Ant sausainių viršaus dėjau florentinus, tačiau paprastai jie gaminami iš migdolų ir, berods, apelsinų cukatų ar kažko panašaus ir šokoladu. Nieko tinkamo neradau savo Ant sausainių viršaus dėjau florentinus, tačiau paprastai jie gaminami iš migdolų ir, berods, apelsinų cukatų ar kažko panašaus ir šokoladu. Nieko tinkamo neradau savo spintelėse, tačiau aptikau geltonųjų razinų. Kadangi įvairūs sūriai dera su vynuogėmis, tai nieko nelaukus ir ėmiausi eksperimentuot. Vienintelis šių sausainių trūkumas - jie greitai būna nušluoti nuo stalo. Na, o pats pagrindas pavyksta nesaldus, jaučiasi sūrio rūgštelė, florentinai saldūs ir traškūs, subalansuoti skoniai. (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių (kambario temperatūros)
70 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, kambario temperatūros)
3 gramai kepimo miltelių
2 gramai druskos
Viršui:
150 gramų migdolų drožlių
100 gramų grietinėlės
50 gramų razinų
45 gramai medaus
45 gramai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, išplakti iki purios masės. Tuomet įmušti kiaušinį ir išplakti, berti sūrį ir dar kartą išplakti.
2.
Į paruoštą masę berti miltus ir plakti kol masė primins šlapio smėlio trupinius. Rankomis minkyti į kamuoliuką, reikėtų paskubėti, kad nepradėtų tirpti sviestas nuo rankos šilumos. Paruoštą tešlą dėti tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, iškočioti iki 3 mm storio lakšto. Nulupti vieną kepimo popieriaus gabalėlį, uždėti atgal, apversti viską kartu ir nulupti kitą popieriaus pusę.
3.
Iš paruoštos tešlos išpjauti norimo dydžio bei formos sausainius, perdėti ant kepimo popieriaus nedideliais atstumais ir padėti 30 minučių į šaldytuvą.
4.
Florentinų masei į puodą pilti grietinėlę, dėti medų, berti cukrų ir užvirti. Maišant kaitinti iki kol labiau parus ir šiek tiek sutirštės. Turėtų pasiekti 105°C laipsnių temperatūrą, tai man užtruko 2-3 minutes, tuomet suberti migdolų plokšteles ir pasmulkintas razinas, išmaišyti.
5.
Paruoštą masę sukrėsti ant kepimo popieriaus, uždengti kitu kepimo popieriumi ir iškočioti plonu sluoksniu. Tuomet dėti į šaldymo kamerą 10 minučių.
6.
Kai masė sustings, atsargiai nulupti vieną kepimo popieriaus lapą, apversti, tada nuimti ir kitą. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, peiliu ar mentele perkelti ant sausainių
7.
Sausainius kepti įkaitintoje iki 170°C laipsnių temperatūros orkaitėje 15-17 minučių iki kol migdolai parus iki norimo rusvumo, atvėsinti ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital