1.
Mėsos gabaliukus išmušti mėsos muštuku ir pabarstyti prieskoniais kiaulienai. Palikti marinuoti bent kelioms minutėms.
2.
Grybus susmulkinti, morkas sutarkuoti, obuolį nulupti, išpjauti sėklas ir supjaustyti nedideliais kubeliais, sūrį sutarkuoti, svogūną susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti morkas ir svogūnus kelias minutes, tuomet suberti obuolius ir dar kelias minutes pakepti, suberti grybus ir pakepti iki kol iškeps, pabarstyti druska ir pipirais.
4.
Į kitą keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti iki stiprios ugnies, sudėti kepsnius ir apkepti iš abiejų pusių.
5.
Į kepimo formą dėti apkeptus kepsnius, aptepti majonezu, sudėti kepintas daržoves, užverti sūrio ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol suris gražiai ištirpsta. Labai tinka tiekti su salotomis.