1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Išklokite popieriumi skardą.
2. Išvirkite špinatus (nupjaukite špinatų kotus, nuplaukite ir sudėkite į puodą ir virkite kol lapai suglėbs). Trinkite smulkintuvu su sviestu ir tryniais, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, muskatų.
3. Išplakite kiaušinių baltymus ir metaliniu šaukštu įmaišykite į špinatų mišinį. Supilkite į skardą, išlyginkite paviršių. Užbarstykite pusė permazano sūrio.
4. Kepkite 10- 15 min., kol iškils vidurys. Likusį kepimo popierių apibarstykite likusiu sūrių, ant jo išverskite kepinį ir nulupkite popierių.
5. Išplakite pieną su sūriu ir lygiai aptepkite vyniotinį. Ant viršaus sudėkite lašišų juosteles, lakštą suvyniokite, pradėdami nuo trumpesnio galo.