1.
Bulves išverdame su lupena, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustome mažais kubeliais. Pabarstome druska ir pipirais.
3.
Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame vištieną ir kepame, pamaišant, kol gabalėliai gražiai apskrunda. Išimame iš keptuvės.
4.
Nulupame svogūną, susmulkiname. Pievagrybius supjaustome griežinėliais.
5.
Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame svogūną ir pievagrybius, kepame, vis pamaišant, kol šie šiek tiek suminkštėja. Sudedame vištienos gabalėlius, išmaišome, suberiame miltus, išmaišome ir pakepiname 1 min. Tada supilame grietinėlę ir pieną, beriame druska ir pipirus, gerai išmaišome ir kaitiname, vis pamaišant, ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštėja.
6.
Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
7.
Į kepimo indą sudedame vištieną su padažu, išlyginame paviršių. Ant viršaus sudedame tarkuotas bulves, apibarstome sūriu.
8.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min., kol sūris vos vos apskrunda.