Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
15 vienetų | lazanijos lakštų (apytikriai, kiekis priklauso nuo kepimo formos dydžio) | |
pagal skonį | sūrio (mėgstamo, pabarstymui) | |
Mėsos padažui: | ||
800 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (1 didelės skardinės) | |
400 gramų | vištienos faršo (arba kalakutienos) | |
200 mililitrų | vištienos sultinio | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako (smulkinto) | |
1 šaukštelis | džiovintų bazilikų | |
1 šaukštelis | paprikos miltelių | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | aitriųjų pipirų (maltų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | cukraus | |
pagal poreikį | aliejaus (kepimui) | |
Baltam padažui: | ||
600 mililitrų | pieno | |
60 gramų | sviesto | |
60 gramų | kvietinių miltų | |
pagal skonį | druskos | |
50 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
pagal skonį | malto muskato |