Autorius apie receptą:
Šis desertas patiks tiems, kas skaičiuoja kolorijas ir nenori priaugti svorio. Tai va, čia viso labo 210 kilokalorijos viename indelyje. Jeigu mėgstate LAVA šokoladinį desertą,
Šis desertas patiks tiems, kas skaičiuoja kolorijas ir nenori priaugti svorio. Tai va, čia viso labo 210 kilokalorijos viename indelyje. Jeigu mėgstate LAVA šokoladinį desertą, tai patiks ir šis, nes viduje šokoladas būna skystas ir jis išbėga!
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai
bananų
4 vienetai
kiaušinių
8 šaukštai
juodojo šokolado
(smulkinto)
4 šaukštai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę ikaitinkite iki 180 C laipsnių.
2.
Indelius, kuriuose kepsite pudingą, ištepkite lengvai riebalais.
3.
Į indą sudėkite smulkintus bananus, kiaušinius ir berkite kakavą (šiek tiek palikite apiberti viršui) ir trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
4.
Šaukštu dėkite šokoladinę masę į indelius (po du šaukštus), tada dėkite du šaukštus šokolado drožlių ir ant viršaus uždėkite vėl šokoladinės masės.
5.
Dėkite į orkaitę indelius ir kepkite 15-20 min. Ištraukite iš orkaitės, palikite pora minučių pravėsti ir apiberkite kakava. Skanaus.