1.
Šokoladą ištirpinti su graikišku jogurtu.
2.
Elektriniu plakikliu išplakti kiaušinius cukrumi. Į kiaušinių masę įpilti atvėsintą šokoladą su jogurtu, aliejų ir išmaišykite. Supilkite citrinos sultis, miltus, kepimo sodą. Kruopščiai išplakite elektriniu plakikliu. Tešlą pilkite į 26 cm skersmens formą.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60 - 70 minučių. Iškepusį atvėsinti ir perpjauti išilgai į 4 dalis.
4.
Kremui sultis supilkite į puodą, dėkite pjaustytus bananus, cukrų ir vanilinį cukrų. Virkite ant mažos ugnies maždaug 15 minučių. Jeigu liks bananų gabaliukų, viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki kreminės konsistencijos.
5.
Palikite pusę stiklinės jau paruošti putėsių aptepimui. Likusį sumaišykite su romu. Atvėsinti.
6.
Želatiną užpilkite vandeniu, palikti 10 minučių, kol išbrinks. Pašildyti, kol ištirps (neužvirinti!) ir įmaišyti į kremą.
7.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir įmaišyti į kremą.
8.
Ant lėkštės dėti vieną biskvitą, tepti kremu, vėl dėti biskvitą, vėl kremo ir taip, kol baigsis biskvitai ir kremas.
9.
Torto viršų ir šonus aptepti atidėtu kremu.
10.
Papuoškite, kaip patinka :-) Skanaus!