1.
Biskvitui išplakti kiaušinius su cukrumi ir mineraliniu vandeniu, suberkite sausus ingredientus ir išmaišykite.
2.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, formuokite maždaug 35*28 cm skersmens stačiakampį.
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Išimtą apverskite ant virtuvinio rankšluosčio ir nuimkite kepimo popierių. Palikite atvėsti, apipjaukite kraštus, kad būtų lygūs, tuomet perpjaukite į tris lygias dalis.
4.
Kremui želatiną užpilkite trupučiu vandens ir palikite 10 minučių išbrinkti. Pašildykite garų vonelėje, maišant, kol ištirps.
5.
Varškę, sūrį, cukrų, kapučino miltelius ir vanilinį cukrų gerai išplakite, įmaišykite šiek tiek atvėsusią želatiną.
6.
Bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis.
7.
Biskvitą sulaistykite dalimi paruoštos kavos, išdėliokite bananų, užtepkite kremo, ant viršaus dėkite biskvitą, sulaistykite, dėkite bananų, kremo ir ant viršaus trečią biskvitą. Viršų ir šonus aptepkite likusiu kremu. Kelioms valandoms palikite šaldytuve.
8.
Papuošimui ištirpinkite šokoladą ir ant kepimo popieriaus "pieškite" papuošimus (tą galima padaryti konditeriniu maišeliu). Trumpam dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tortą apibarstykite kokoso drožlėmis ir puoškite šokoladiniais papuošimais.